Hoogslaper met Bureau Bo9 Cascina Antraciet - Optimaliseer Ruimte met Stijl

Ontdek de veelzijdige en ruimtebesparende Hoogslaper met Bureau Bo9 Cascina Antraciet. Deze hoogslaper combineert een bed, bureau en kledingkast in één slim ontwerp, waardoor het perfect is voor kinderkamers. Gemaakt van duurzaam spaanplaat en afgewerkt met een hoogwaardige melaminelaag, biedt deze hoogslaper zowel stijl als functionaliteit. De kledingkast is uitgerust met een kledingroede en een legplank, ideaal voor het organiseren van kleding en accessoires.

Ruimte Besparen met Stijl:

De Hoogslaper Bo9 is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Het bureau onder het bed biedt een handige werkplek, terwijl de kast voldoende opbergruimte biedt. De rechte trap zorgt voor een gemakkelijke en veilige toegang tot het bed, en wordt geleverd met antislipstroken die eenvoudig zelf te monteren zijn.

Belangrijkste Kenmerken van de Hoogslaper Bo9 Cascina Antraciet:

  • Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een duurzame melaminelaag.
  • Inclusief bureau van 142,4 x 45 cm en kledingkast met roede en legplank.
  • Veilige rechte trap, met meegeleverde antislipstroken.
  • Inclusief bodemplaat; matras apart verkrijgbaar op onze website.
  • Afmetingen: Breedte 110 cm x Hoogte 183 cm x Diepte 206 cm.

Levering en Montage:

  • Wordt geleverd als bouwpakket voor eenvoudige zelfmontage.
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Gratis thuisbezorging voor extra gemak.

Creëer een Stijlvolle en Functionele Ruimte met de Hoogslaper Bo9 Cascina Antraciet:

Stel je voor hoe jouw kind geniet van deze praktische en stijlvolle hoogslaper. Naast een comfortabele slaapplaats, biedt het voldoende werk- en opbergruimte voor boeken, kleding en andere benodigdheden. De Cascina en antraciet afwerking passen perfect in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Hoogslaper Bo9. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een stabiele constructie, biedt dit meubelstuk gemoedsrust voor ouders. De stevige trap met antislipstroken zorgt voor een veilige en eenvoudige toegang tot het bed.

Verken de veelzijdige mogelijkheden van de Hoogslaper Bo9 Cascina Antraciet en geef de kinderkamer een upgrade met dit praktische en stijlvolle meubelstuk. Geschikt voor zowel jongens als meisjes, biedt het de ideale combinatie van slapen, werken en opbergen voor elke ruimte.

€ 659,00
  • Wees er snel bij!
  • Tijdelijke aanbieding!
  • Gratis bezorging

Google

average rating

4.7

Optionele accessoires

Smart pocketvering matras 90/200

Optimaal comfort voor kinderen met het Smart pocketvering matras 90/200. 300 tonvormige veren voor gelijkmatige ondersteuning. Natuurlijke viscosehoes. Geschikt voor diverse bedbodems!

€ 149,00
€ 199,00